Voor wie

Wie zijn mijn klanten?
Mijn doelgroep bestaat uit leidinggevenden die bij de overheid werken. Dit kunnen zowel ervaren leidinggevenden zijn als beginnende leidinggevenden. Het kunnen ook mensen zijn die coördinerende taken hebben. Werken bij de overheid vindt op verschillende niveaus en werkterreinen plaats. Dit zijn ambtenaren die o.a. werken op gemeentehuizen, provinciale staten en ministeries maar ook aan docenten die op verschillende schooltypes lesgeven.

Dit zijn vaak de aanleidingen voor deelnemers om mee te doen aan de verschillende programma’s:

  • je geeft al jaren leiding aan een team en je merkt dat door HNW andere vaardigheden van jou verwacht worden;
  • je bent enthousiast over HNW, je merkt dat je medewerkers daar erg behoudend tegenover staan en je wilt hen graag motiveren;
  • je staat neutraal tegenover HNW, echter vanuit het management wordt er van jou verwacht dat je deze nieuwe werkwijze gaat invoeren.
  • vanuit je team komt in toenemende mate de vraag naar voren om op een andere manier te gaan (samen)werken;
  • je bent een startende leidinggevende of hebt sinds kort coördinerende taken en je wilt je leiderschapsstijl meteen afstemmen op HNW;
  • je wilt optimaal gebruik maken van de kwaliteiten en talenten waarover je medewerkers beschikken.

Verder is kenmerkend voor mijn klanten dat ze weinig tijd hebben en de kostbare tijd die ze in trainingen willen steken zo effectief en efficiënt mogelijk willen besteden. Zij zoeken een totaalprogramma waarin ze in korte tijd snel op weg worden geholpen en waarin praktische en haalbare oplossingen worden geboden om als leidinggevende HNW in de praktijk te brengen.

Nieuwsgierig geworden? Lees welke trainingen en assessments je verder op weg helpen in HNW.