Intensive QuickStart van HNW

Voor leidinggevenden die de diepte in willen gaan …

  • Ben je er klaar voor om voor jouw team alles uit HNW te halen wat erin zit?
  • Zit je te springen om een plan van aanpak zodat je precies weet hoe je je teamleden kunt meekrijgen, motiveren en enthousiasmeren voor HNW?
  • Wil je weten wat jouw specifieke talenten zijn m.b.t. HNW en vooral hoe je die in kunt zetten?
  • Vraag je je af hoe je de talenten van je team optimaal kunt benutten zodat de afdelingsresultaten toenemen?

Laat mij je helpen om een goed, praktisch, uitvoerbaar en motiverend plan van aanpak te maken waarmee je HNW succesvol in je team kunt invoeren en/of uitvoeren.

Tijdens de Intensive QuickStart van HNW gaan we een volledige dag samen aan de slag om helder te krijgen waar jouw kansen en mogelijkheden liggen om jouw team optimaal te begeleiden in HNW.

Wat kun je verwachten tijdens deze dag?

  • Een profiel van jouw talenten, emotionele vaardigheden en ontwikkelingspunten. Je weet dan precies hoe je jouw persoonlijk leiderschap kunt gebruiken en inzetten in HNW.
  • Inzicht in de meest praktische en werkbare wijzen om HNW in je team in te voeren. Je leert hoe je gebruik kunt maken van de aanwezige talenten en vaardigheden van je teamleden.
  • Een plan van aanpak dat exact aangeeft welke acties jij kunt ondernemen bij de invoering en uitvoering van HNW. Maar ook een ‘eerste hulp plan’ bij onverwachte situaties.
  • Verschillende methodieken die je kunt inzetten bij het ondersteunen van je team. Je gaat o.a. zelf aan de slag met motiverende en coachende gespreksvoering om je teamleden te ondersteunen. Je leert hoe je m.b.v. intervisie je teamleden optimaal kunt betrekken en zelfverantwoordelijk maakt voor hun taken.

Deze dag ben ik er helemaal voor jou. Bovenstaande onderwerpen komen in meerdere of mindere mate aan de orde, dit geheel afhankelijk van de fase waarin jij je bevindt met jouw team. Jij geeft aan waar je de accenten wilt leggen.

De Intensive QuickStart van HNW vindt plaats op een stimulerende locatie in jouw omgeving en is inclusief materialen, checklists, koffie, thee, lunch, drankjes en versnaperingen. We beginnen in de ochtend om 09.30 uur en gaan door tot 17.00 uur.

De investering van deze dag is € 1.495,- (vrijgesteld van BTW).

Als bonus ontvang je tweemaal gratis deelname aan het HNW-spreekuur (ter waarde van € 278,-). Deze kun je verzilveren, na afloop van de dag, op de momenten dat je behoefte hebt aan feedback of advies. Jij bepaalt wanneer.

Ken je me (nog) niet? Klik dan op Irene Grootendorst om een indruk van mij te krijgen en digitaal nader kennis te maken.

Wil je jouw dag reserveren? Je kunt een mail sturen aan info@hnwbijdeoverheid.nl of bellen naar 06 1782 6196.