Irene Grootendorst

Even voorstellen

Ik ben Registerpsycholoog NIP/Arbeid & Organisatie, internationaal gecertificeerd NLP trainer, opleidingskundige en docente pedagogiek/psychologie. Sinds 1991 geef ik trainingen op het gebied van communicatie, teambuilding, managementvaardigheden, emotionele intelligentie, NLP en persoonlijke ontwikkeling.

De afgelopen jaren heb ik mij toegelegd op de veranderingen die er voor leidinggevenden en hun teams ontstaan door de invoering van Het Nieuwe Werken. Ik begeleid hen daarbij zodat zij een nieuwe manier van werken ontwikkelen die bij hen past en optimaal recht doet aan de (latent) aanwezige kwaliteiten en talenten bij de verschillende teamleden.

Een goede balans tussen privĂ© en werk is voor mij als werkende moeder een ‘must’ en ik werk dan ook al jaren ‘anyplace, anywhere, anytime’! HNW geeft mij die mogelijkheid en zorgt er tevens voor dat ik optimaal gebruik kan maken van alle mogelijke informatie die beschikbaar wordt gesteld via het web.

Mijn eigen vakkennis en persoonlijke ontwikkeling houd ik bij door regelmatig, en met veel enthousiasme, cursussen en opleidingen te volgen. Een mens is immers nooit uitgeleerd. Er blijft altijd genoeg over waar ik meer vanaf wil weten. Ik bouw graag voort op datgene wat er al is en sta meer dan open voor nieuwe methoden waar ik mezelf en mijn klanten mee kan helpen.

Ik hoop je graag te ontmoeten!