Talentenscan

Najaarsaanbieding: dit najaar is de investering in de talentenscan slechts € 495,– excl. BTW!

De talentenscan is een krachtig en snel instrument om talenten, motieven, drijfveren en ambities zichtbaar te maken. Deze scan wordt uitgevoerd met behulp van de TMA (Talenten Motivatie Ambitie), een digitale persoonlijkheidsvragenlijst. De resultaten geven inzicht in wat iemand nodig heeft om zijn of haar talenten optimaal te kunnen inzetten.

In welke situaties kan de talentenscan ingezet worden? De talentenscan is breed inzetbaar: zowel bij in-, door- en uitstroom van personeel als bij grotere organisatieveranderingen zoals Het Nieuwe Werken. Er kunnen bijvoorbeeld specifieke loopbaanvragen zijn of het is niet duidelijk welke talenten bij bepaalde competenties van de functie passen. Ook is het in het kader van een POP belangrijk om een duidelijk beeld van aanwezige talenten en ambities te hebben.

Wat kun je verwachten?

  • Voorafgaand aan het onderzoek ontvangt de kandidaat de vragenlijst per email.
  • Tijdens het onderzoek vindt een uitgebreid diepte interview plaats.
  • Tijdens het onderzoek worden de ontwikkelingsbehoeften, ambities, zelfinzicht, drijfveren en eventuele knelpunten besproken.
  • Aan het eind van het onderzoek ontvangt de kandidaat een globale terugkoppeling van de bevindingen.
  • Uiterlijk 2 1/2 uur na afloop van het onderzoek ontvangt de kandidaat de schriftelijke rapportage van het onderzoek op zijn of haar e-mailadres.
  • Indien van toepassing: na schriftelijke toestemming van de kandidaat wordt de rapportage doorgestuurd naar de leidinggevende of opdrachtgever.

Overige informatie. Het onderzoek wordt op de werklocatie van de kandidaat afgenomen of in de directe omgeving. Het onderzoek wordt in onderling overleg ingepland en duurt maximaal 2 1/2 uur.

De investering van de talentenscan bedraagt € 695,00 excl BTW. Dit najaar geldt een speciale aanbieding en is de investering slechts € 495,00 excl BTW.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over de talentenscan? Of wil je direct een afspraak maken voor een onderzoek?

Je kunt contact opnemen per mail of bellen naar 0344 642 643. Ik sta je graag te woord om te overleggen wat in jouw situatie het meeste resultaat oplevert.